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Quality of a powdered grapefruit product formulated with biopolymers obtained by freeze-drying and spray-drying

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Quality of a powdered grapefruit product formulated with biopolymers obtained by freeze-drying and spray-drying

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Egas-Astudillo, LA.; Martínez Navarrete, N.; Camacho Vidal, MM. (2021). Quality of a powdered grapefruit product formulated with biopolymers obtained by freeze-drying and spray-drying. Journal of Food Science. 86(6):2255-2263. https://doi.org/10.1111/1750-3841.15750

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/189311

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Título: Quality of a powdered grapefruit product formulated with biopolymers obtained by freeze-drying and spray-drying
Autor: Egas-Astudillo, Luis Alberto Martínez Navarrete, Nuria Camacho Vidal, Mª Mar
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Freeze-drying and spray-drying are two techniques used to produce dehydrated food products. Both techniques are easy to use and offer high sensory, nutritive value, and functional quality to foods. However, both ...[+]
Palabras clave: Color , Hygroscopicity , Porosity , Solubility , Viscosity , Wettability
Derechos de uso: Reconocimiento (by)
Fuente:
Journal of Food Science. (issn: 0022-1147 )
DOI: 10.1111/1750-3841.15750
Editorial:
Blackwell Publishing
Versión del editor: https://doi.org/10.1111/1750-3841.15750
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/AEI/Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2013-2016/AGL2017-89251-R/ES/IMPACTO DE LAS CONDICIONES DE LIOFILIZACION EN LA CALIDAD DE PRODUCTOS DE FRUTA. INFLUENCIA DE LA MATRIZ/
info:eu-repo/grantAgreement/MINECO//AGL2012-39103/ES/EFECTO DEL PROCESADO EN LA CALIDAD DEL POMELO EN POLVO Y EN LA BIODISPONIBILIDAD DE SUS COMPONENTES FUNCIONALES/
Agradecimientos:
The authors thank the Ministerio de Economia y Competitividad and the Ministerio de Economia, Industria y Competitividad for the financial support given through the Projects AGL 2012-39103 and AGL 2017-89251-R (AEI/FEDER-UE), ...[+]
Tipo: Artículo

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