- -

Proyecto de regeneración de Les Gavines

RiuNet: Institutional repository of the Polithecnic University of Valencia

Share/Send to

Cited by

Statistics

  • Estadisticas de Uso

Proyecto de regeneración de Les Gavines

Show full item record

Sánchez Valldecabres, L. (2022). Proyecto de regeneración de Les Gavines. Universitat Politècnica de València. http://hdl.handle.net/10251/189506

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/189506

Files in this item

Item Metadata

Title: Proyecto de regeneración de Les Gavines
Secondary Title: Les Gavines regeneration project
Projecte de regeneració de Les Gavines
Author: Sánchez Valldecabres, Lola
Director(s): Durán Fernández, José
UPV Unit: Universitat Politècnica de València. Departamento de Proyectos Arquitectónicos - Departament de Projectes Arquitectònics
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Arquitectura - Escola Tècnica Superior d'Arquitectura
Read date / Event date:
2022-07-20
Issued date:
Abstract:
[ES] La ciudad de Valencia cuenta con un espacio natural protegido, a pocos minutos en coche. El parque natural de la Albufera sufrió una gran transformación en los años 60 del desarrollismo franquista, momento en el que ...[+]


[EN] Valencia city has a protected natural area, a few minutes by car. The Albufera Natural Park underwent a major transformation in the 1960s under Franco's developmentalism, when the urbanization of its Devesa began. ...[+]
Subjects: Regeneración , Planta baja , Escuela infantil , Parque natural , Sostenibilidad , Rehabilitation , Ground floor , Kindergarten , Natural park , Sustainability
Copyrigths: Reserva de todos los derechos
Publisher:
Universitat Politècnica de València
degree: Máster Universitario en Arquitectura-Màster Universitari en Arquitectura
Type: Tesis de máster

Location


 

recommendations

 

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record