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Martínez-Ispizua, E.; Martínez-Cuenca, M.; Marsal, JI.; Díez, MJ.; Soler Aleixandre, S.; Valcarcel Germes, JV.; Calatayud, Á. (2021). Bioactive Compounds and Antioxidant Capacity of Valencian Pepper Landraces. Molecules. 26(4). https://doi.org/10.3390/molecules26041031
Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/189537
Título: | Bioactive Compounds and Antioxidant Capacity of Valencian Pepper Landraces | |
Autor: | Martínez-Ispizua, Eva Martínez-Cuenca, Mary-Rus Marsal, Jose Ignacio Díez, María José Calatayud, Ángeles | |
Entidad UPV: |
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Fecha difusión: |
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Resumen: |
[EN] Sweet pepper is one of the most important economic fruits with nutritional attributes. In this sense, the nutraceutical value of consumed products is a major concern nowadays so the content of some bioactive compounds ...[+]
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Palabras clave: |
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Derechos de uso: | Reconocimiento (by) | |
Fuente: |
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DOI: |
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Editorial: |
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Versión del editor: | https://doi.org/10.3390/molecules26041031 | |
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