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Five undervalued edible species inherent to autumn-winter season: nutritional composition, ioactive constituents and volatiles profile

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Five undervalued edible species inherent to autumn-winter season: nutritional composition, ioactive constituents and volatiles profile

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Fukalova Fukalova, T.; García-Martínez, MD.; Raigón Jiménez, MD. (2021). Five undervalued edible species inherent to autumn-winter season: nutritional composition, ioactive constituents and volatiles profile. PeerJ. 9:1-23. https://doi.org/10.7717/peerj.12488

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/189866

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Metadatos del ítem

Título: Five undervalued edible species inherent to autumn-winter season: nutritional composition, ioactive constituents and volatiles profile
Autor: Fukalova Fukalova, Tamara García-Martínez, María Dolores Raigón Jiménez, Mª Dolores
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Background: Wild edible herbs have historically been used as local nutritional and medicinal sources. These plants grow spontaneously, depending on the season.They adapt well to different edaphoclimatic conditions, ...[+]
Palabras clave: Antioxidants , Chlorophylls , Nutritional quality , Undervalued species , Volatile profiles
Derechos de uso: Reconocimiento (by)
Fuente:
PeerJ. (eissn: 2167-8359 )
DOI: 10.7717/peerj.12488
Editorial:
PeerJ
Versión del editor: https://doi.org/10.7717/peerj.12488
Tipo: Artículo

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