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Water desorption isotherms of pork liver and thermodynamic properties

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Water desorption isotherms of pork liver and thermodynamic properties

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Sanchez-Torres, E.; Abril-Gisbert, B.; Benedito Fort, JJ.; Bon Corbín, J.; Garcia-Perez, J. (2021). Water desorption isotherms of pork liver and thermodynamic properties. LWT - Food Science and Technology. 149:1-10. https://doi.org/10.1016/j.lwt.2021.111857

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/189872

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Título: Water desorption isotherms of pork liver and thermodynamic properties
Autor: Sanchez-Torres, E.A. Abril-Gisbert, Blanca Benedito Fort, José Javier Bon Corbín, José Garcia-Perez, J.V.
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] For the first time, the relationship between equilibrium moisture content and water activity is reported for the desorption process in pork liver. For that purpose, a standardized conductivity hygrometer was used at ...[+]
Palabras clave: Pork liver , Desorption isotherm , Thermodynamic properties , Isosteric heat , Entropy
Derechos de uso: Reconocimiento (by)
Fuente:
LWT - Food Science and Technology. (issn: 0023-6438 )
DOI: 10.1016/j.lwt.2021.111857
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2021.111857
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/Ministerio de Economía, Industria y Competitividad//RTA2017-00024-C04-03//Tecnologías emergentes para la obtención de zinc-protoporfirina y proteínas funcionales a partir de co-productos cárnicos/
Agradecimientos:
The authors acknowledge the financial support from the "Ministerio de Economia y Competitividad (MINECO)" and "Instituto Nacional de Investigacion y Tecnologia Agraria y Alimentaria (INIA)" in Spain (Project RTA ...[+]
Tipo: Artículo

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