- -

Antifungal potential of Aloe vera in vitro and its use as preharvest treatment to maintain the quality of blueberries during storage

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Antifungal potential of Aloe vera in vitro and its use as preharvest treatment to maintain the quality of blueberries during storage

Mostrar el registro completo del ítem

Sempere-Ferre, F.; Giménez-Santamarina, S.; Rosello Caselles, J.; Santamarina Siurana, MP. (2022). Antifungal potential of Aloe vera in vitro and its use as preharvest treatment to maintain the quality of blueberries during storage. LWT - Food Science and Technology. 163:1-9. https://doi.org/10.1016/j.lwt.2022.113512

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/190282

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Antifungal potential of Aloe vera in vitro and its use as preharvest treatment to maintain the quality of blueberries during storage
Autor: Sempere-Ferre, Francisca Giménez-Santamarina, Silvia Rosello Caselles, Josefa Santamarina Siurana, M. Pilar
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Universitat Politècnica de València. Facultad de Administración y Dirección de Empresas - Facultat d'Administració i Direcció d'Empreses
Universitat Politècnica de València. Departamento de Ecosistemas Agroforestales - Departament d'Ecosistemes Agroforestals
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The postharvest life of most fruit and vegetables is limited by fungus proliferation. The Aloe vera gel was added at different concentrations to test its antifungal potential against five fungi (Rhizoctonia solani, ...[+]
Palabras clave: Antifungal activity , Aloe vera , Blueberries , Biofilms
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
Fuente:
LWT - Food Science and Technology. (issn: 0023-6438 )
DOI: 10.1016/j.lwt.2022.113512
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2022.113512
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/AEI//AGL2016-76699-R//MATERIALES BIODEGRADABLES MULTICAPA DE ALTA BARRERA PARA EL ENVASADO ACTIVO DE ALIMENTOS./
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem