- -

Caracterización nutricional y aromática de especies infravaloradas de hoja comestible

RiuNet: Institutional repository of the Polithecnic University of Valencia

Share/Send to

Cited by

Statistics

  • Estadisticas de Uso

Caracterización nutricional y aromática de especies infravaloradas de hoja comestible

Show full item record

Fukalova Fukalova, T. (2022). Caracterización nutricional y aromática de especies infravaloradas de hoja comestible [Tesis doctoral]. Universitat Politècnica de València. https://doi.org/10.4995/Thesis/10251/190999

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/190999

Files in this item

Item Metadata

Title: Caracterización nutricional y aromática de especies infravaloradas de hoja comestible
Author: Fukalova Fukalova, Tamara
Director(s): Raigón Jiménez, Mª Dolores
UPV Unit: Universitat Politècnica de València. Departamento de Química - Departament de Química
Read date / Event date:
2022-11-28
Issued date:
Abstract:
[ES] La Tesis Doctoral con el título "Caracterización nutricional y aromática de especies infravaloradas de hoja comestible" ha planteado como objetivo principal el estudio de plantas infravaloradas silvestres inherentes ...[+]


[CA] La Tesi Doctoral amb el títol "Caracterització nutricional i aromàtica d'espècies infravalorades de fulla comestible" ha plantejat com a objectiu principal l'estudi de plantes infravalorades silvestres inherents a ...[+]


[EN] The main objective of the Doctoral Thesis entitled "Nutritional and aromatic characterization of undervalued edible leaf species" was the study of undervalued wild plants inherent to two seasons of the year. In this ...[+]
Subjects: Nutritional quality , Undervalued species , Seasonality , Wild plants , Nutritional composition , Aromatic profile , Analytical chemistry , Food biochemistry , Local agro-biodiversity , Bioactive compounds , Especies infravaloradas , Estacionalidad , Plantas silvestres , Composición nutricional , Compuestos bioactivos , Perfil aromático , Química analítica , Bioquímica de alimentos , Agrobiodiversidad local , Calidad nutricional
Copyrigths: Reserva de todos los derechos
DOI: 10.4995/Thesis/10251/190999
Publisher:
Universitat Politècnica de València
Description: Tesis por compendio
Type: Tesis doctoral

recommendations

 

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record