Mostrar el registro completo del ítem
Braybrook, C. (2023). Adapting and Evolving the Traditional Technique of Egg Tempera. Retouching at the Hamilton Kerr Institute. En 6th International Meeting on Retouching of Cultural Heritage, RECH6. Editorial Universitat Politècnica de València. 98-109. https://doi.org/10.4995/RECH6.2021.13268
Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/191853
Título: | Adapting and Evolving the Traditional Technique of Egg Tempera. Retouching at the Hamilton Kerr Institute | |
Autor: | Braybrook, Christine | |
Fecha difusión: |
|
|
Resumen: |
[EN] This paper discusses the traditional retouching method of egg tempera, which, amongst other retouching techniques, remains a practised and taught method at the Hamilton Kerr Institute (HKI), University of Cambridge, ...[+]
|
|
Palabras clave: |
|
|
Derechos de uso: | Reconocimiento - No comercial - Compartir igual (by-nc-sa) | |
ISBN: |
|
|
Fuente: |
|
|
DOI: |
|
|
Editorial: |
|
|
Versión del editor: | http://ocs.editorial.upv.es/index.php/RECH/RECH6/paper/view/13268 | |
Título del congreso: |
|
|
Lugar del congreso: |
|
|
Fecha congreso: |
|
|
Tipo: |
|