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Terroba Delicado, E.; Quiles-Carrillo, L.; Ivorra-Martínez, J.; Montanes, N.; Sanchez-Nacher, L. (2022). Improvement of the mechanical properties of PLA/coffee residue biocomposites from the liquor industry. Materiales compuestos. 7(1):1-5. https://doi.org/10.23967/r.matcomp.2022.07.043
Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/192918
Título: | Improvement of the mechanical properties of PLA/coffee residue biocomposites from the liquor industry | |
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Autor: | Terroba Delicado, Enrique | |
Entidad UPV: |
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Fecha difusión: |
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Resumen: |
[EN] This work deals with the revaluation of coffee bean residues from the coffee liquor industry with the aim of developing eco-efficient composite materials with a polymeric matrix of polylactic acid (PLA). The coffee ...[+]
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Palabras clave: |
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Derechos de uso: | Reconocimiento - No comercial - Compartir igual (by-nc-sa) | |
Fuente: |
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DOI: |
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Editorial: |
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Versión del editor: | https://doi.org/10.23967/r.matcomp.2022.07.043 | |
Código del Proyecto: |
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