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Optimization of stir bar sorptive extraction (SBSE) and multi-stir bar sorptive extraction (mSBSE) to improve must volatile compounds extraction

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Optimization of stir bar sorptive extraction (SBSE) and multi-stir bar sorptive extraction (mSBSE) to improve must volatile compounds extraction

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Marín-San Román, S.; Carot Sierra, JM.; Sáenz De Urturi, I.; Rubio-Bretón, P.; Pérez-Álvarez, EP.; Garde-Cerdán, T. (2022). Optimization of stir bar sorptive extraction (SBSE) and multi-stir bar sorptive extraction (mSBSE) to improve must volatile compounds extraction. Food Science and Technology. 172:1-11. https://doi.org/10.1016/j.lwt.2022.114182

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/193140

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Título: Optimization of stir bar sorptive extraction (SBSE) and multi-stir bar sorptive extraction (mSBSE) to improve must volatile compounds extraction
Autor: Marín-San Román, Sandra Carot Sierra, José Miguel Sáenz de Urturi, Itziar Rubio-Bretón, Pilar Pérez-Álvarez, Eva P. Garde-Cerdán, Teresa
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingenieros Industriales - Escola Tècnica Superior d'Enginyers Industrials
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The aromatic compounds present in grapes are found in very low concentrations, since, for their determination, a previous step of selective extraction is necessary. In this work we optimize and compare, for the first ...[+]
Palabras clave: Optimization , Extraction , Grape aroma , MSBSE , SBSE
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
Fuente:
Food Science and Technology. (issn: 0101-2061 )
DOI: 10.1016/j.lwt.2022.114182
Editorial:
Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos
Versión del editor: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2022.114182
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/AEI/Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2017-2020/RTI2018-096549-B-I00/ES/NANOELICITORES: TECNOLOGIA INNOVADORA PARA MEJORAR LA CALIDAD DE LA UVA Y DEL VINO EN UN ESCENARIO DE CAMBIO CLIMATICO/
Agradecimientos:
Financial support was given by the Ministerio de Ciencia, Innovacion y Universidades under the project RTI2018-096549-B-I00. S. M.-S.-R. thanks Gobierno de La Rioja for her predoctoral contract. E. P. P.-A. thanks the ...[+]
Tipo: Artículo

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