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The impact of replacing barley by dehydrated orange pulp in finishing pig diets on performance, carcass quality, and gaseous emissions from slurry

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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The impact of replacing barley by dehydrated orange pulp in finishing pig diets on performance, carcass quality, and gaseous emissions from slurry

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Ferrer, P.; Calvet, S.; García-Rebollar, P.; Jiménez Belenguer, AI.; Hernández, P.; Piquer, O.; Cerisuelo, A. (2022). The impact of replacing barley by dehydrated orange pulp in finishing pig diets on performance, carcass quality, and gaseous emissions from slurry. Animal. 16(11):1-9. https://doi.org/10.1016/j.animal.2022.100659

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/193545

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Título: The impact of replacing barley by dehydrated orange pulp in finishing pig diets on performance, carcass quality, and gaseous emissions from slurry
Autor: Ferrer, P. Calvet, S. García-Rebollar, P. Jiménez Belenguer, Ana Isabel Hernández, Pilar Piquer, O. Cerisuelo, A.
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Using agricultural by-products such as dehydrated orange pulp (DOP) in animal feeds is of interest to increase pig sector sustainability. With this aim, an assay was carried out to assess the effects of increas-ing ...[+]
Palabras clave: By-products , Citrus pulp , Gas emission , Growth performance , Swine
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
Fuente:
Animal. (issn: 1751-7311 )
DOI: 10.1016/j.animal.2022.100659
Editorial:
Cambridge University Press
Versión del editor: https://doi.org/10.1016/j.animal.2022.100659
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/AEI/Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2017-2020/RTI2018-095246-B-C22/ES/UTILIZACION DE SUBPRODUCTOS FIBROSOS MEJORADOS EN PIENSOS DE PORCINO PARA INCREMENTAR LA SALUD INTESTINAL Y LA SOSTENIBILIDAD DE LA PRODUCCION PORCINA/
info:eu-repo/grantAgreement/MINECO//AGL2014-56653-C3-1-R/ES/VALORIZACION INTEGRAL DE SUBPRODUCTOS AGROINDUSTRIALES MEDITERRANEOS (ORUJO GRASO DE ACEITUNA Y PULPA DE CITRICOS) PARA REDUCIR EL IMPACTO AMBIENTAL DE LA PRODUCCION PORCINA/
Agradecimientos:
This project was funded by the Spanish Ministry of Science and Innovation (AGL2014-56653).
Tipo: Artículo

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