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Effect of a Biostimulant Based on Polyphenols and Glycine Betaine on Tomato Plants¿ Responses to Salt Stress

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Effect of a Biostimulant Based on Polyphenols and Glycine Betaine on Tomato Plants¿ Responses to Salt Stress

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Zuzunaga-Rosas, J.; González-Orenga, S.; Tofei, AM.; Boscaiu, M.; Moreno-Ramón, H.; Ibañez Asensio, S.; Vicente, O. (2022). Effect of a Biostimulant Based on Polyphenols and Glycine Betaine on Tomato Plants¿ Responses to Salt Stress. Agronomy. 12(9):1-26. https://doi.org/10.3390/agronomy12092142

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/193565

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Metadatos del ítem

Título: Effect of a Biostimulant Based on Polyphenols and Glycine Betaine on Tomato Plants¿ Responses to Salt Stress
Autor: Zuzunaga-Rosas, Javier González-Orenga, Sara Tofei, Ana Maria Boscaiu, Monica Moreno-Ramón, Héctor Ibañez Asensio, Sara Vicente, Oscar
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Climate change accentuates abiotic stress conditions putting at risk several commercial cultivars particularly vulnerable to salinity in the early stages of development, which makes adopting new technologies in tune ...[+]
Palabras clave: Climate change , Salt stress , Salt tolerance , Oxidative stress , Antioxidant systems , Ion transport , Osmolytes
Derechos de uso: Reconocimiento (by)
Fuente:
Agronomy. (eissn: 2073-4395 )
DOI: 10.3390/agronomy12092142
Editorial:
MDPI
Versión del editor: https://doi.org/10.3390/agronomy12092142
Agradecimientos:
This research was partly funded by the company Innovak Global and partly by UPV through internal funds to S.I.-A., M.B. and O.V.
Tipo: Artículo

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