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Sorption Isotherms, Glass Transition and Bioactive Compounds of Ingredients Enriched with Soluble Fibre from Orange Pomace

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Sorption Isotherms, Glass Transition and Bioactive Compounds of Ingredients Enriched with Soluble Fibre from Orange Pomace

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Perez-Pirotto, C.; Moraga Ballesteros, G.; Hernando Hernando, MI.; Cozzano, S.; Arcia, P. (2022). Sorption Isotherms, Glass Transition and Bioactive Compounds of Ingredients Enriched with Soluble Fibre from Orange Pomace. Foods. 11(3):1-14. https://doi.org/10.3390/foods11223615

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/193650

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Título: Sorption Isotherms, Glass Transition and Bioactive Compounds of Ingredients Enriched with Soluble Fibre from Orange Pomace
Autor: Perez-Pirotto, Claudia Moraga Ballesteros, Gemma Hernando Hernando, Mª Isabel Cozzano, Sonia Arcia, Patricia
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingenieros Industriales - Escola Tècnica Superior d'Enginyers Industrials
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Citrus fruits are one of the main crops worldwide. Its industrialization, primarily juice production, produces large amounts of byproducts, composed of seeds and peels, that can be used to obtain new ingredients. In ...[+]
Palabras clave: Citrus byproducts , Powder stability , Critical water activity , Critical water content , Physical properties , Antioxidant capacity
Derechos de uso: Reconocimiento (by)
Fuente:
Foods. (issn: 2304-8158 )
DOI: 10.3390/foods11223615
Editorial:
MDPI AG
Versión del editor: https://doi.org/10.3390/foods11223615
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/ANII//POS_EXT_2018_1_154449/
Agradecimientos:
This research was funded by National Research and Innovation Agency (ANII), Uruguay, grant number POS_EXT_2018_1_154449.
Tipo: Artículo

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