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Techno functional characterization of green-extracted soluble fibre from orange by-product

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Techno functional characterization of green-extracted soluble fibre from orange by-product

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Perez-Pirotto, C.; Moraga Ballesteros, G.; Quiles Chuliá, MD.; Hernando Hernando, MI.; Cozzano, S.; Arcia, P. (2022). Techno functional characterization of green-extracted soluble fibre from orange by-product. LWT - Food Science and Technology. 166:1-8. https://doi.org/10.1016/j.lwt.2022.113765

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/193711

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Metadatos del ítem

Título: Techno functional characterization of green-extracted soluble fibre from orange by-product
Autor: Perez-Pirotto, Claudia Moraga Ballesteros, Gemma Quiles Chuliá, Mª Desamparados Hernando Hernando, Mª Isabel Cozzano, Sonia Arcia, Patricia
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingenieros Industriales - Escola Tècnica Superior d'Enginyers Industrials
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] This work studies the techno-functional properties of the spray dried water-soluble extracts from orange pomace, obtained from different green extraction technologies. Orange pomace, a by-product from the juice ...[+]
Palabras clave: Orange pomace , Techno functional properties , Soluble dietary fibre , Microstructure
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
Fuente:
LWT - Food Science and Technology. (issn: 0023-6438 )
DOI: 10.1016/j.lwt.2022.113765
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2022.113765
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/ANII//POS_EXT_2018_1_154449/
Agradecimientos:
This work was supported by the National Research and Innovation Agency (ANII) , Uruguay, under code POS_EXT_2018_1_154449.
Tipo: Artículo

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