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Collazos-Escobar, GA.; Gutiérrez-Guzmán, N.; Garcia-Perez, J.; Bon Corbín, J.; Váquiro-Herrera, HA. (2022). Thermodynamic analysis and modeling of water vapor adsorption isotherms of roasted specialty coffee (Coffee arabica L. cv. Colombia). LWT - Food Science and Technology. 160:1-10. https://doi.org/10.1016/j.lwt.2022.113335
Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/193717
Título: | Thermodynamic analysis and modeling of water vapor adsorption isotherms of roasted specialty coffee (Coffee arabica L. cv. Colombia) | |
Autor: | Gutiérrez-Guzmán, Nelson Váquiro-Herrera, Henry A. | |
Entidad UPV: |
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Fecha difusión: |
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Resumen: |
[EN] The experimental assessment and computer modeling of the water vapor adsorption isotherms of roasted specialty coffee is addressed in this study. Thus, both coffee beans and ground coffee of medium (850 mu m) and fine ...[+]
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Palabras clave: |
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Derechos de uso: | Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd) | |
Fuente: |
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DOI: |
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Editorial: |
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Versión del editor: | https://doi.org/10.1016/j.lwt.2022.113335 | |
Agradecimientos: |
The authors thank the Centro Surcolombiano de Investigacion en Cafe (CESURCAFE) of the Universidad Surcolombiana Neiva-Huila of Colombia and the Grupo de Analisis y Simulacion de Procesos Agroalimentarios (ASPA) of the ...[+]
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Tipo: |
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