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Developing a homogeneous texture dish by combining solid and liquid foodstuff matrices

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Developing a homogeneous texture dish by combining solid and liquid foodstuff matrices

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Hernández, S.; Ribes, S.; Verdú Amat, S.; Barat Baviera, JM.; Talens Oliag, P.; Grau Meló, R. (2022). Developing a homogeneous texture dish by combining solid and liquid foodstuff matrices. LWT - Food Science and Technology. 166:1-9. https://doi.org/10.1016/j.lwt.2022.113757

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/193732

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Metadatos del ítem

Título: Developing a homogeneous texture dish by combining solid and liquid foodstuff matrices
Autor: Hernández, Sergio Ribes, Susana VERDÚ AMAT, SAMUEL Barat Baviera, José Manuel Talens Oliag, Pau Grau Meló, Raúl
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] A dish with a uniform texture was developed for people with a poor oral health problem: dysphagia. Its texture and color were studied, along with its consumption and cold storage with reheating. The dish was constituted ...[+]
Palabras clave: Freeze -thaw impregnation , Poor oral health , Texture -modified foods , Guar gum , Daucus carota
Derechos de uso: Reconocimiento (by)
Fuente:
LWT - Food Science and Technology. (issn: 0023-6438 )
DOI: 10.1016/j.lwt.2022.113757
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https;//doi.org/10.1016/j.lwt.2022.113757
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/GVA//APOSTD%2F2020%2F264/
info:eu-repo/grantAgreement/AEI/Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2017-2020/RTI2018-098842-B-I00/ES/AVANCES EN EL DISEÑO DE ALIMENTOS CON TEXTURA MODIFICADA/
Agradecimientos:
Grant RTI2018-098842-B-I00 funded by MCIN/AEI/10.13039/ 501100011033 and by ERDF "A way of making Europe" is acknowledged. S.R. gratefully acknowledges the postdoctoral contract (APOSTD/2020/264) from the "Generalitat Valenciana"[+]
Tipo: Artículo

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