- -

Safety evaluation of the food enzyme rennet containing chymosin and pepsin A from calf abomasum

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Safety evaluation of the food enzyme rennet containing chymosin and pepsin A from calf abomasum

Mostrar el registro completo del ítem

Lambré, C.; Barat Baviera, JM.; Bolognesi, C.; Cocconcelli, PS.; Crebelli, R.; Gott, DM.; Grob, K.... (2022). Safety evaluation of the food enzyme rennet containing chymosin and pepsin A from calf abomasum. EFSA Journal. 20(6):1-10. https://doi.org/10.2903/j.efsa.2022.7361

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/193782

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Safety evaluation of the food enzyme rennet containing chymosin and pepsin A from calf abomasum
Autor: Lambré, Claude Barat Baviera, José Manuel Bolognesi, Claudia Cocconcelli, Pier Sandro Crebelli, Riccardo Gott, David Michael Grob, Konrad Lampi, Evgenia Mengelers, Marcel Mortensen, Alicja Rivière, Gilles Steffensen, Inger-Lise Tlustos, Christina van Loveren, Henk Vernis, Laurence
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The food enzyme containing chymosin (EC 3.4.23.4) and pepsin A (EC 3.4.23.1) is prepared from the abomasum of calves by RENCO New Zealand. The food enzyme is intended to be used in milk processing for cheese production. ...[+]
Palabras clave: Food enzyme , Chymosin , EC 34234 , Pepsin A , EC 34231 , Abomasum , Calves , Rennet
Derechos de uso: Reconocimiento - Sin obra derivada (by-nd)
Fuente:
EFSA Journal. (eissn: 1831-4732 )
DOI: 10.2903/j.efsa.2022.7361
Editorial:
Willey
Versión del editor: https://doi.org/10.2903/j.efsa.2022.7361
Agradecimientos:
The Panel wishes to thank Helen Regina, Natalia Kovalkovicova for the support provided to this scientific output.
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem