- -

Safety evaluation of the food enzyme chymosin from the genetically modified Kluyveromyces lactis strain CIN

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Safety evaluation of the food enzyme chymosin from the genetically modified Kluyveromyces lactis strain CIN

Mostrar el registro completo del ítem

Lambré, C.; Barat Baviera, JM.; Bolognesi, C.; Cocconcelli, PS.; Crebelli, R.; Gott, DM.; Grob, K.... (2022). Safety evaluation of the food enzyme chymosin from the genetically modified Kluyveromyces lactis strain CIN. EFSA Journal. 20(8):1-17. https://doi.org/10.2903/j.efsa.2022.7461

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/193915

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Safety evaluation of the food enzyme chymosin from the genetically modified Kluyveromyces lactis strain CIN
Autor: Lambré, Claude Barat Baviera, José Manuel Bolognesi, Claudia Cocconcelli, Pier Sandro Crebelli, Riccardo Gott, David Michael Grob, Konrad Lampi, Evgenia Mengelers, Marcel Mortensen, Alicja Rivière, Gilles Steffensen, Inger-Lise Tlustos, Christina van Loveren, Henk Vernis, Laurence
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The food enzyme chymosin (EC 3.4.23.4) is produced with the genetically modified Kluyveromyces lactis strain CIN by DSM Food Specialties B.V. The genetic modifications do not give rise to safety concerns. The food ...[+]
Palabras clave: Food enzyme , Chymosin , Rennin , EC 34234 , Kluyveromyces lactis , Genetically modified microorganism
Derechos de uso: Reconocimiento - Sin obra derivada (by-nd)
Fuente:
EFSA Journal. (eissn: 1831-4732 )
DOI: 10.2903/j.efsa.2022.7461
Editorial:
Willey
Versión del editor: https://doi.org/10.2903/j.efsa.2022.7461
Agradecimientos:
The Panel wishes to thank the following for the support provided to this scientific output: Daniele Cavanna, Ivana Nikodinoska and Simone Lunardi who made a contribution but are not eligible as authors. The Panel wishes ...[+]
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem