- -

Safety evaluation of the food enzyme beta-galactosidase from the non-genetically modified Aspergillus oryzae strain GL 470

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Safety evaluation of the food enzyme beta-galactosidase from the non-genetically modified Aspergillus oryzae strain GL 470

Mostrar el registro completo del ítem

Lambré, C.; Barat Baviera, JM.; Bolognesi, C.; Cocconcelli, PS.; Crebelli, R.; Gott, DM.; Grob, K.... (2022). Safety evaluation of the food enzyme beta-galactosidase from the non-genetically modified Aspergillus oryzae strain GL 470. EFSA Journal. 20(10):1-20. https://doi.org/10.2903/j.efsa.2022.7572

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/193916

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Safety evaluation of the food enzyme beta-galactosidase from the non-genetically modified Aspergillus oryzae strain GL 470
Autor: Lambré, Claude Barat Baviera, José Manuel Bolognesi, Claudia Cocconcelli, Pier Sandro Crebelli, Riccardo Gott, David Michael Grob, Konrad Lampi, Evgenia Mengelers, Marcel Mortensen, Alicja Rivière, Gilles Steffensen, Inger-Lise Tlustos, Christina van Loveren, Henk Vernis, Laurence
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The food enzyme beta-galactosidase (beta-D-galactoside galactohydrolase; EC 3.2.1.23) is produced with the Aspergillus oryzae strain GL 470 by Shin Nihon Chemical Co., Ltd. The food enzyme is free from viable cells ...[+]
Palabras clave: Food enzyme , Lactase , Beta-galactosidase , Beta-D-galactoside galactohydrolase , EC 3.2.1.23 , Aspergillus oryzae
Derechos de uso: Reconocimiento - Sin obra derivada (by-nd)
Fuente:
EFSA Journal. (eissn: 1831-4732 )
DOI: 10.2903/j.efsa.2022.7572
Editorial:
Willey
Versión del editor: https://doi.org/10.2903/j.efsa.2022.7572
Agradecimientos:
The Panel wishes to thank Irene Nuin, who contributed to this output but is not eligible as author. The Panel wishes to acknowledge all European competent institutions, Member State bodies and other organisations that ...[+]
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem