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Upscaling via a Prospective LCA: A Case Study on Tomato Homogenate Using a Near-to-Market Pasteurisation Technology

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Upscaling via a Prospective LCA: A Case Study on Tomato Homogenate Using a Near-to-Market Pasteurisation Technology

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Calero, M.; Clemente Polo, G.; Fartdinov, D.; Bañón, S.; Muñoz, I.; Sanjuán Pellicer, MN. (2022). Upscaling via a Prospective LCA: A Case Study on Tomato Homogenate Using a Near-to-Market Pasteurisation Technology. Sustainability. 14(3):1-27. https://doi.org/10.3390/su14031716

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/193995

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Metadatos del ítem

Título: Upscaling via a Prospective LCA: A Case Study on Tomato Homogenate Using a Near-to-Market Pasteurisation Technology
Autor: Calero, Maria Clemente Polo, Gabriela Fartdinov, Dinar Bañón, Sancho Muñoz, Israel Sanjuán Pellicer, María Nieves
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Thanks to food technology, the production of cold tomato soups such as salmorejo, a traditional Spanish dish, has become industrialised. Thermal treatments play an important role in ready-to-eat meals, prolonging their ...[+]
Palabras clave: Emerging technology , Prospective LCA , Pasteurisation , Radiofrequency , Salmorejo , Scale up , Tomato homogenate
Derechos de uso: Reconocimiento (by)
Fuente:
Sustainability. (eissn: 2071-1050 )
DOI: 10.3390/su14031716
Editorial:
MDPI AG
Versión del editor: https://doi.org/10.3390/su14031716
Coste APC: 1040,6
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/AEI/Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2017-2020/RTI2018-098052-R-C31/ES/CARACTERIZACION, MODELIZACION Y SOSTENIBILIDAD MEDIOAMBIENTAL DEL PROCESAMIENTO POR RADIOFRECUENCIAS DE HOMOGENEIZADOS VEGETALES VISCOSOS/
info:eu-repo/grantAgreement/AEI/Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2017-2020/RTI2018-098052-R-C33/ES/INTEGRACION MULTICRITERIO PARA LA MEDICION DE LA SOSTENIBILIDAD EN EL PROCESADO DE ALIMENTOS/
Agradecimientos:
This study was funded by the Spanish Ministry of Science, Innovation and Universities through the project RF-SUSVEG (RTI2018-098052-R-C31).
Tipo: Artículo

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