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Application of 3D Printing in the Design of Functional Gluten-Free Dough

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Application of 3D Printing in the Design of Functional Gluten-Free Dough

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Matas-Gil, A.; Igual Ramo, M.; García-Segovia, P.; Martínez-Monzó, J. (2022). Application of 3D Printing in the Design of Functional Gluten-Free Dough. Foods. 11(11):1-17. https://doi.org/10.3390/foods11111555

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/194492

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Metadatos del ítem

Título: Application of 3D Printing in the Design of Functional Gluten-Free Dough
Autor: Matas-Gil, Adrián Igual Ramo, Marta García-Segovia, Purificación Martínez-Monzó, Javier
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The design of functional foods through 3D printing is proposed here as one of the most appropriate technologies to provide closer food personalization for the population. However, it is essential to study the properties ...[+]
Palabras clave: 3D food printing , Gluten-free , Dough , Rosehip , Functional and technological properties
Derechos de uso: Reconocimiento (by)
Fuente:
Foods. (issn: 2304-8158 )
DOI: 10.3390/foods11111555
Editorial:
MDPI AG
Versión del editor: https://doi.org/10.3390/foods11111555
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/AEI/Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2017-2020/PID2020-115973RB-C22/ES/IMPRESION 3D DE MATRICES ALIMENTARIAS PARA LA OBTENCION DE ALIMENTOS MAS SALUDABLES MEDIANTE LA INCORPORACION DE COMPONENTES MICROENCAPSULADOS CON DISTRIBUCION NO HOMOGENEA. /
info:eu-repo/grantAgreement/GVA//AICO%2F2021%2F137/
Agradecimientos:
This research was funded by Conselleria de Innovacion, Universidades, Ciencia y Sociedad Digital, Generalitat Valenciana, grant number AICO/2021/137 and from MCIN/AEI/10.13039/501100011033/through project PID2020-115973RB-C22.[+]
Tipo: Artículo

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