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Microwave Expansion Kinetics of Third-Generation Extruded Corn Pellets under Different Moisture Contents

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Microwave Expansion Kinetics of Third-Generation Extruded Corn Pellets under Different Moisture Contents

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Acurio Arcos, LP.; García-Segovia, P.; Martínez-Monzó, J.; Igual Ramo, M.; Moreau, F. (2022). Microwave Expansion Kinetics of Third-Generation Extruded Corn Pellets under Different Moisture Contents. Biology and Life Sciences Forum. 18(1). https://doi.org/10.3390/Foods2022-12952

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/194567

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Título: Microwave Expansion Kinetics of Third-Generation Extruded Corn Pellets under Different Moisture Contents
Autor: Acurio Arcos, Liliana Patricia García-Segovia, Purificación Martínez-Monzó, Javier Igual Ramo, Marta Moreau, Faustine
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] A Brabender Kompakt extruder KE 19/25 was used to create third-generation corn pellets using a high moisture content (25, 30, and 35%) and moderate temperature. The pellets were subjected to microwave expansion, and ...[+]
Palabras clave: Expanded snacks , 3G snacks , Page , Logarithmic , Midilli Kucuk
Derechos de uso: Reconocimiento (by)
Fuente:
Biology and Life Sciences Forum. (eissn: 2673-9976 )
DOI: 10.3390/Foods2022-12952
Editorial:
MDPI AG
Versión del editor: https://doi.org/10.3390/Foods2022-12952
Tipo: Artículo

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