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Starch-polyester bilayer films with phenolic acids for pork meat preservation

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Starch-polyester bilayer films with phenolic acids for pork meat preservation

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Hernandez-Garcia, E.; Vargas, M.; Chiralt Boix, MA. (2022). Starch-polyester bilayer films with phenolic acids for pork meat preservation. Food Chemistry. 385:1-8. https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2022.132650

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/194872

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Metadatos del ítem

Título: Starch-polyester bilayer films with phenolic acids for pork meat preservation
Autor: Hernandez-Garcia, Eva Vargas, Maria Chiralt Boix, Mª Amparo
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo - Institut Universitari d'Enginyeria d'Aliments per al Desenvolupament
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Starch (S) films containing gellan gum (90:10) and polyester (P) blend films (PLA:PHBV, 75:25) with and without ferulic, p-coumaric or protocatechuic acid at 2% (w/w) were obtained by melt-blending and compression moulding ...[+]
Palabras clave: Biodegradable bilayer films , Active packaging , Starch , PLA-PHBV blend , Phenolic acids , Pork meat preservation
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
Fuente:
Food Chemistry. (issn: 0308-8146 )
DOI: 10.1016/j.foodchem.2022.132650
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2022.132650
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/AEI/Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2017-2020/PID2019-105207RB-I00/ES/USO DE ACIDOS FENOLICOS PARA LA OBTENCION DE MATERIALES MULTICAPA ACTIVOS PARA EL ENVASADO DE ALIMENTOS/
info:eu-repo/grantAgreement/AEI//BES-2017-082040//AYUDAS PARA CONTRATOS PREDOCTORALES PARA LA FORMACION DE DOCTORES 2017-HERNANDEZ GARCIA. PROYECTO: MATERIALES BIODEGRADABLES MULTICAPA DE ALTA BARRERA PARA EL ENVASADO ACTIVO DE ALIMENTOS./
Agradecimientos:
The authors would like to thank the Spanish Agencia Estatal de Investigacion, for funding this study through Project PID2019105207RB-I00 and the predoctoral research grant #BES-2017-082040.
Tipo: Artículo

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