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Effect of active phenolic acids on properties of PLA-PHBV blend films

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Effect of active phenolic acids on properties of PLA-PHBV blend films

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Hernandez-Garcia, E.; Vargas, M.; Chiralt, A. (2022). Effect of active phenolic acids on properties of PLA-PHBV blend films. Food Packaging and Shelf Life. 33:1-11. https://doi.org/10.1016/j.fpsl.2022.100894

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/197766

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Título: Effect of active phenolic acids on properties of PLA-PHBV blend films
Autor: Hernandez-Garcia, Eva Vargas, Maria Chiralt, A.
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo - Institut Universitari d'Enginyeria d'Aliments per al Desenvolupament
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Phenolic acids (ferulic, p-coumaric, and protocatechuic) have been incorporated into polylactic (PLA): Poly(3hydroxybutyrate-co-3-hydroxyvalerate) (PHBV) (75:25) blend films that were obtained by melt-blending and ...[+]
Palabras clave: Biodegradable active films , PLA , PHBV , Ferulic acid , P-coumaric acid , Protocatechuic acid
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Food Packaging and Shelf Life. (issn: 2214-2894 )
DOI: 10.1016/j.fpsl.2022.100894
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://doi.org/10.1016/j.fpsl.2022.100894
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/AEI//BES-2017-082040//AYUDAS PARA CONTRATOS PREDOCTORALES PARA LA FORMACION DE DOCTORES 2017-HERNANDEZ GARCIA. PROYECTO: MATERIALES BIODEGRADABLES MULTICAPA DE ALTA BARRERA PARA EL ENVASADO ACTIVO DE ALIMENTOS./
info:eu-repo/grantAgreement/AEI/Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2017-2020/PID2019-105207RB-I00/ES/USO DE ACIDOS FENOLICOS PARA LA OBTENCION DE MATERIALES MULTICAPA ACTIVOS PARA EL ENVASADO DE ALIMENTOS/
info:eu-repo/grantAgreement/MEC//AGL2016-76699-R//Materiales biodegradables multicapa de alta barrera para el envasado activo de alimentos/
Agradecimientos:
Acknowledgements The authors would like to thank the Ministerio de Ciencia e Innovación of Spain, for funding this study through the Project AGL2016-76699-R and PID2019-105207RB-I00, and the predoctoral research grant ...[+]
Tipo: Artículo

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