- -

Impact of context in visual evaluation of design pastry: Comparison of real and virtual

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Impact of context in visual evaluation of design pastry: Comparison of real and virtual

Mostrar el registro completo del ítem

Alba-Martínez, J.; Sousa, PM.; Alcañiz Raya, ML.; Cunha, LM.; Martínez-Monzó, J.; García-Segovia, P. (2022). Impact of context in visual evaluation of design pastry: Comparison of real and virtual. Food Quality and Preference. 97. https://doi.org/10.1016/j.foodqual.2021.104472

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/197849

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Impact of context in visual evaluation of design pastry: Comparison of real and virtual
Autor: Alba-Martínez, José Sousa, Pedro Manuel Alcañiz Raya, Mariano Luis Cunha, Luís Miguel Martínez-Monzó, Javier García-Segovia, Purificación
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Virtual reality is becoming an opportunity for multidisciplinary collaboration, including sensory science. The main objective of this work was to compare visual expectations generated by five real cakes evaluated in ...[+]
Palabras clave: Virtual reality , Virtual food , Virtual context , Cakes , Gender effect , Internal preference map
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
Fuente:
Food Quality and Preference. (issn: 0950-3293 )
DOI: 10.1016/j.foodqual.2021.104472
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://doi.org/10.1016/j.foodqual.2021.104472
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/FCT/6817 - DCRRNI ID/UIDB%2F05748%2F2020/PT
info:eu-repo/grantAgreement/FCT/6817 - DCRRNI ID/UIDP%2F05748%2F2020/PT
Agradecimientos:
Authors acknowledge the Erasmus + internship scholarship given to P. Sousa. Authors Sousa and Cunha acknowledge financial support from National Funds from FCT-Fundacao para a Ciencia e a Tecnologia within the scope of ...[+]
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem