- -

Espai-Co. Un espacio para convivir.

RiuNet: Institutional repository of the Polithecnic University of Valencia

Share/Send to

Cited by

Statistics

  • Estadisticas de Uso

Espai-Co. Un espacio para convivir.

Show simple item record

Files in this item

dc.contributor.advisor Perez Rodriguez, Marta es_ES
dc.contributor.author Braco Reus, Borja es_ES
dc.coverage.spatial east=-0.16627055285644676; north=38.986238956671514; name=Avinguda Enginyer Navarro Reverter, 41, 46730 Gandia, Valencia, Espanya es_ES
dc.date.accessioned 2023-10-17T11:25:59Z
dc.date.available 2023-10-17T11:25:59Z
dc.date.created 2023-07-21
dc.date.issued 2023-10-17 es_ES
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10251/198198
dc.description.abstract [CA] Després del creixement de la ciutat de Gandia amb el Grau de Gandia s’ha anat formant un nou barri entre aquests dos. El barri, *Park *Nord, és un barri residencial, encara que manca d’equipaments i bona comunicació amb el transport públic. El projecte planteja, arran de la reconstrucció de secció de la part nord de la *Avinguda del Grau, continuar aquest canvi de secció i incorporar un gran parc que faça de nexe, en qual es planteja un edifici *Coliving i Cotreball, amb la principal idea d’aportar gent jove al barri i canviar la manera de conviure. es_ES
dc.description.abstract [ES] Tras el crecimiento de la ciudad de Gandía con el Grao de Gandía se ha ido formando un nuevo barrio entre estos dos. El barrio, Park Nord, es un barrio residencial, aunque carece de equipamientos y buena comunicación con el transporte público. El proyecto plantea, a raíz de la reconstrucción de sección de la parte norte de la Avinguda del Grau, continuar este cambio de sección e incorporar un gran parque que haga de nexo, en cual se plantea un edificio Coliving y Coworking, con la principal idea de aportar gente joven al barrio y cambiar la manera de convivir. es_ES
dc.description.abstract [EN] Following the growth of the city of Gandía with the Grao de Gandía, a new neighbourhood has been formed between these two. The neighbourhood, Park Nord, is a residential neighbourhood, although it lacks facilities and good communication with public transport. The project proposes, following the reconstruction of the northern section of the Avinguda del Grau, to continue this change of section and incorporate a large park as a nexus, in which a Coliving and Coworking building is planned, with the main idea of bringing young people to the neighbourhood and changing the way of living together. es_ES
dc.format.extent 60 es_ES
dc.language Español es_ES
dc.publisher Universitat Politècnica de València es_ES
dc.rights Reserva de todos los derechos es_ES
dc.subject Grao de Gandia es_ES
dc.subject Gandia es_ES
dc.subject Coliving es_ES
dc.subject Coworking es_ES
dc.subject Urbanismo es_ES
dc.subject Parque es_ES
dc.subject Zona verde es_ES
dc.subject.classification PROYECTOS ARQUITECTONICOS es_ES
dc.subject.other Máster Universitario en Arquitectura-Màster Universitari en Arquitectura es_ES
dc.title Espai-Co. Un espacio para convivir. es_ES
dc.title.alternative Espai-Co. A space for live together. es_ES
dc.title.alternative EspaI-Co. Un espai per a conviure. es_ES
dc.type Tesis de máster es_ES
dc.rights.accessRights Abierto es_ES
dc.contributor.affiliation Universitat Politècnica de València. Departamento de Proyectos Arquitectónicos - Departament de Projectes Arquitectònics es_ES
dc.contributor.affiliation Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Arquitectura - Escola Tècnica Superior d'Arquitectura es_ES
dc.description.bibliographicCitation Braco Reus, B. (2023). Espai-Co. Un espacio para convivir. Universitat Politècnica de València. http://hdl.handle.net/10251/198198 es_ES
dc.description.accrualMethod TFGM es_ES
dc.relation.pasarela TFGM\157033 es_ES


This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record