- -

Estudio de la eficacia de un bioestimulante ensayado en condiciones de sequia y salinidad en cultivo de brócoli (Brassica oleracea)

RiuNet: Institutional repository of the Polithecnic University of Valencia

Share/Send to

Cited by

Statistics

  • Estadisticas de Uso

Estudio de la eficacia de un bioestimulante ensayado en condiciones de sequia y salinidad en cultivo de brócoli (Brassica oleracea)

Show full item record

Montesinos Rodríguez, C. (2023). Estudio de la eficacia de un bioestimulante ensayado en condiciones de sequia y salinidad en cultivo de brócoli (Brassica oleracea). Universitat Politècnica de València. http://hdl.handle.net/10251/198223

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/198223

Files in this item

Item Metadata

Title: Estudio de la eficacia de un bioestimulante ensayado en condiciones de sequia y salinidad en cultivo de brócoli (Brassica oleracea)
Secondary Title: Study of the efficacy of a biostimulant tested under drought and salinity conditions in broccoli (Brassica oleracea) cultivation
Estudi de l'eficàcia d'un bioestimulant assajat en condicions de sequera i salinitat en cultiu de bróccoli (Brassica oleracea)
Author: Montesinos Rodríguez, Carlos
Director(s): Mulet Salort, José Miguel Porcel Roldán, Rosa Caridad Benito Santano, Patricia
UPV Unit: Universitat Politècnica de València. Departamento de Biotecnología - Departament de Biotecnologia
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Read date / Event date:
2023-09-28
Issued date:
Abstract:
[ES] La producción de alimentos en España se encuentra en un periodo de cambio. Las exigencias de la política agraria común, el aumento de los costes de producción y los fenómenos climáticos extremos obligan a los productores ...[+]


[EN] The effects of climate change are directly affecting crop productivity. Events such as drought or salinity of irrigation water or soil are becoming more frequent in our territory, so that many crops have been displaced ...[+]
Subjects: Brassica oleracea , Brocoli , Salinidad , Sequía , Bioestimulantes , Broccoli , Antioxidant enzymes , Non-enzymatic antioxidants , Non-microbial biostimulants , Abiotic stress , Water stress , Salt stress , Stress markers
Copyrigths: Cerrado
Publisher:
Universitat Politècnica de València
degree: Máster Universitario en Ingeniería Agronómica-Màster Universitari en Enginyeria Agronòmica
Type: Tesis de máster

recommendations

 

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record