- -

Blending side streams. A potential solution to reach a resource efficient, circular, zero-waste food system

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Blending side streams. A potential solution to reach a resource efficient, circular, zero-waste food system

Mostrar el registro completo del ítem

Raak, N.; Struck, S.; Jaros, D.; Hernando Hernando, MI.; Gülseren, Í.; Michalska-Ciechanowska, A.; Foschino, R.... (2022). Blending side streams. A potential solution to reach a resource efficient, circular, zero-waste food system. Future Foods. 6:1-4. https://doi.org/10.1016/j.fufo.2022.100207

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/198821

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Blending side streams. A potential solution to reach a resource efficient, circular, zero-waste food system
Autor: Raak, Norbert Struck, Susanne Jaros, Doris Hernando Hernando, Mª Isabel Gülseren, Íbrahim Michalska-Ciechanowska, Anna Foschino, Roberto Corredig, Milena Rohm, Harald
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingenieros Industriales - Escola Tècnica Superior d'Enginyers Industrials
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Reduction of production losses and increasing resource efficiency is needed to improve sustainability of the food supply chain. One approach to reach more resource-efficient, circular food systems is blending and ...[+]
Palabras clave: Oilseed press cake , Cheese whey , Food losses , Circularity , Fermented foods , Sustainable food chain
Derechos de uso: Reconocimiento (by)
Fuente:
Future Foods. (eissn: 2666-8335 )
DOI: 10.1016/j.fufo.2022.100207
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://doi.org/10.1016/j.fufo.2022.100207
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/EC/FP7/291766/EU
Agradecimientos:
This research was co-funded by SUSFOOD2 and CoreOrganic (https://susfood-db-era.net/main/node/29,334; accessed 07.08.2022) via the national partner organisations of Denmark (Ministry of Food, Agriculture and Fisheries of ...[+]
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem