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Combining sensory panels with Analytic Hierarchy Process (AHP) to assess nectarine and peach quality

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Combining sensory panels with Analytic Hierarchy Process (AHP) to assess nectarine and peach quality

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Baviera-Puig, A.; García-Melón, M.; López- Cortés, I.; Ortolá Ortolá, MD. (2023). Combining sensory panels with Analytic Hierarchy Process (AHP) to assess nectarine and peach quality. Cogent Food & Agriculture. 9(1):1-23. https://doi.org/10.1080/23311932.2022.2161184

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/198947

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Título: Combining sensory panels with Analytic Hierarchy Process (AHP) to assess nectarine and peach quality
Autor: Baviera-Puig, Amparo García-Melón, Mónica López- Cortés, I Ortolá Ortolá, Mª Dolores
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Universitat Politècnica de València. Facultad de Administración y Dirección de Empresas - Facultat d'Administració i Direcció d'Empreses
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingenieros Industriales - Escola Tècnica Superior d'Enginyers Industrials
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The aim of this study is to combine the Analytic Hierarchy Process (AHP) with sensory analysis for assessing the quality of stone fruits, such as peaches and nectarines. To this end, a multicriteria model based on the ...[+]
Palabras clave: Juiciness , Sweetness , Tasting sheet , Prioritisation , Trained panellist
Derechos de uso: Reconocimiento (by)
Fuente:
Cogent Food & Agriculture. (eissn: 2331-1932 )
DOI: 10.1080/23311932.2022.2161184
Editorial:
Cogent OA
Versión del editor: https://doi.org/10.1080/23311932.2022.2161184
Coste APC: 1331
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/AEI/Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2017-2020/PID2020-118949RB-I00/ES/DESARROLLO DE MODELOS PREDICTIVOS DE LAS PREFERENCIAS DEL CONSUMIDOR DE FRUTAS FRESCAS A PARTIR DE LAS CARACTERISTICAS DE LA FRUTA Y DE SU RESPUESTA CONSCIENTE E INCONSCIENTE /
Agradecimientos:
This work was supported by the [Spanish State Research Agency] and the [Spanish Ministry of Science and Innovation] under Grant [PID2020-118949RB-I00]; Spanish State Research Agency and the Spanish Ministry of Science and ...[+]
Tipo: Artículo

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