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Microalgae-enriched breadsticks: Analysis for vitamin C, carotenoids, and chlorophyll a

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Microalgae-enriched breadsticks: Analysis for vitamin C, carotenoids, and chlorophyll a

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Igual Ramo, M.; Uribe-Wandurraga, ZN.; García-Segovia, P.; Martínez-Monzó, J. (2022). Microalgae-enriched breadsticks: Analysis for vitamin C, carotenoids, and chlorophyll a. Food Science and Technology International. 28(1):26-31. https://doi.org/10.1177/1082013221990252

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/199004

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Título: Microalgae-enriched breadsticks: Analysis for vitamin C, carotenoids, and chlorophyll a
Autor: Igual Ramo, Marta Uribe-Wandurraga, Zaida Natalia García-Segovia, Purificación Martínez-Monzó, Javier
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Microalgae are a potential ingredient that can enhance the nutritional value of food. There are already various products made from microalgae such as pasta, cookies, breadstick, crackers, and extrudates. Moreover, ...[+]
Palabras clave: Spirulina platensis , Chlorella vulgaris , Breadstick , Carotenoids , Chlorophyll.
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Food Science and Technology International. (issn: 1082-0132 )
DOI: 10.1177/1082013221990252
Editorial:
SAGE Publications
Versión del editor: https://doi.org/10.1177/1082013221990252
Tipo: Artículo

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