- -

The Nutritional Quality Potential of Microgreens, Baby Leaves, and Adult Lettuce: An Underexploited Nutraceutical Source

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

The Nutritional Quality Potential of Microgreens, Baby Leaves, and Adult Lettuce: An Underexploited Nutraceutical Source

Mostrar el registro completo del ítem

Martínez-Ispizua, E.; Calatayud, Á.; Marsal, JI.; Cannata, C.; Basile, F.; Abdelkhalik, A.; Soler Aleixandre, S.... (2022). The Nutritional Quality Potential of Microgreens, Baby Leaves, and Adult Lettuce: An Underexploited Nutraceutical Source. Foods. 11(3):1-23. https://doi.org/10.3390/foods11030423

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/199371

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: The Nutritional Quality Potential of Microgreens, Baby Leaves, and Adult Lettuce: An Underexploited Nutraceutical Source
Autor: Martínez-Ispizua, Eva Calatayud, Ángeles Marsal, José Ignacio Cannata, Claudio Basile, Federico Abdelkhalik, Abdelsattar Soler Aleixandre, Salvador Valcarcel Germes, José Vicente Martínez-Cuenca, Mary-Rus
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Interest in the cultivation of lettuce landraces is increasing because native varieties, as high-quality products, are particularly attractive to consumers. Lettuce is a popular leafy vegetable worldwide, and interest ...[+]
Palabras clave: Antioxidant , Biodiversity , Baby leaf , Landrace , Lettuce , Microgreen , Mineral , Nutraceutical compound
Derechos de uso: Reconocimiento (by)
Fuente:
Foods. (issn: 2304-8158 )
DOI: 10.3390/foods11030423
Editorial:
MDPI AG
Versión del editor: https://doi.org/10.3390/foods11030423
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/GVA//Project 51903/
Agradecimientos:
This work is included in Project 51903, cofunded by the European Union through the European Regional Development Fund (ERDF) of the Generalitat Valenciana 2014-2020.
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem