Mostrar el registro completo del ítem
Aleixandre Tudo, J.; Castello-Cogollos, L.; Aleixandre Benavent, JL.; Aleixandre-Benavent, R. (2022). Chemometrics in food science and technology: A bibliometric study. Chemometrics and Intelligent Laboratory Systems. 222:1-12. https://doi.org/10.1016/j.chemolab.2022.104514
Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/199662
Título: | Chemometrics in food science and technology: A bibliometric study | |
Autor: | Castello-Cogollos, L. | |
Entidad UPV: |
|
|
Fecha difusión: |
|
|
Resumen: |
[EN] Chemometrics has been defined as the discipline that provides maximum information from chemical data. Food science and technology applications use chemical data and are therefore suitable for chemometrics evaluation. ...[+]
|
|
Palabras clave: |
|
|
Derechos de uso: | Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd) | |
Fuente: |
|
|
DOI: |
|
|
Editorial: |
|
|
Versión del editor: | https://doi.org/10.1016/j.chemolab.2022.104514 | |
Código del Proyecto: |
|
|
Agradecimientos: |
|
|
Tipo: |
|