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Diez-Sánchez, E.; Quiles Chuliá, MD.; Hernando Hernando, MI. (2023). Use of Berry Pomace to Design Functional Foods. Food Reviews International. 39(6):3204-3224. https://doi.org/10.1080/87559129.2021.2010217
Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/199908
Título: | Use of Berry Pomace to Design Functional Foods | |||
Autor: | ||||
Entidad UPV: |
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Fecha difusión: |
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Resumen: |
[EN] The demand for healthy products has led researchers and industry to develop sustainable foods with high nutritional properties. Berry pomace is a by-product from the juice industry, and a valuable source of bioactive ...[+]
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Palabras clave: |
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Derechos de uso: | Embargado | |||
Fuente: |
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DOI: |
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Editorial: |
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Versión del editor: | https://doi.org/10.1080/87559129.2021.2010217 | |||
Código del Proyecto: |
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Tipo: |
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