- -

Centro de Inmersión en la Gastronomía

RiuNet: Institutional repository of the Polithecnic University of Valencia

Share/Send to

Cited by

Statistics

  • Estadisticas de Uso

Centro de Inmersión en la Gastronomía

Show full item record

Hernández Matrán, CC. (2023). Centro de Inmersión en la Gastronomía. Universitat Politècnica de València. http://hdl.handle.net/10251/200367

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/200367

Files in this item

Item Metadata

Title: Centro de Inmersión en la Gastronomía
Secondary Title: Immersion center in gastronomy
Centre d Immersió en la gastronomia
Author: Hernández Matrán, Carlota Casilda
Director(s): Lillo Navarro, Manuel
UPV Unit: Universitat Politècnica de València. Departamento de Proyectos Arquitectónicos - Departament de Projectes Arquitectònics
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Arquitectura - Escola Tècnica Superior d'Arquitectura
Read date / Event date:
2023-07-19
Issued date:
Abstract:
[ES] El proyecto trata de crear un recorrido por la gastronomía local y todas las fases de su elaboración. El edificio separa el programa en tres partes; espacio servidor con la zona puramente formal, espacio servido, que ...[+]


[EN] The project tries to create a journey through the local gastronomy and all the phases of its preparation. The building separates the program into three parts; server space with the purely formal area, served space, ...[+]
Subjects: Recorrido , Gastronomía , Experiencia , Vegetación , Huertos , Reciclaje , Talleres , Tour , Gastronomy , Experience , Vegetation , Orchards , Recycling , Workshops , Campillo de Altobuey
Copyrigths: Reserva de todos los derechos
Publisher:
Universitat Politècnica de València
degree: Máster Universitario en Arquitectura-Màster Universitari en Arquitectura
Type: Tesis de máster

Location


 

recommendations

 

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record