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Jiménez-Muñoz, LM.; Hernández-Carrión, M.; Hernando Hernando, MI.; Filomena-Ambrosio, A. (2023). Sensory Studies on Snacks and Dips Elaborated with Lionfish Surimi. Journal of Culinary Science & Technology. 21(4):1-19. https://doi.org/10.1080/15428052.2021.2002227
Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/200620
Título: | Sensory Studies on Snacks and Dips Elaborated with Lionfish Surimi | |
Autor: | Jiménez-Muñoz, Luis M. Hernández-Carrión, María Filomena-Ambrosio, Annamaria | |
Entidad UPV: |
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Fecha difusión: |
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Resumen: |
[EN] Lionfish (Pterois volitans) have proliferated over the Caribbean Sea causing massive damage to coral reefs ecosystems. The development of products using lionfish is a control strategy that aims to decrease the negative ...[+]
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Palabras clave: |
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Derechos de uso: | Reserva de todos los derechos | |
Fuente: |
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DOI: |
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Editorial: |
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Versión del editor: | https://doi.org/10.1080/15428052.2021.2002227 | |
Código del Proyecto: |
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Descripción: |
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