- -

Sensory Studies on Snacks and Dips Elaborated with Lionfish Surimi

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Sensory Studies on Snacks and Dips Elaborated with Lionfish Surimi

Mostrar el registro completo del ítem

Jiménez-Muñoz, LM.; Hernández-Carrión, M.; Hernando Hernando, MI.; Filomena-Ambrosio, A. (2023). Sensory Studies on Snacks and Dips Elaborated with Lionfish Surimi. Journal of Culinary Science & Technology. 21(4):1-19. https://doi.org/10.1080/15428052.2021.2002227

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/200620

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Sensory Studies on Snacks and Dips Elaborated with Lionfish Surimi
Autor: Jiménez-Muñoz, Luis M. Hernández-Carrión, María Hernando Hernando, Mª Isabel Filomena-Ambrosio, Annamaria
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingenieros Industriales - Escola Tècnica Superior d'Enginyers Industrials
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Lionfish (Pterois volitans) have proliferated over the Caribbean Sea causing massive damage to coral reefs ecosystems. The development of products using lionfish is a control strategy that aims to decrease the negative ...[+]
Palabras clave: Check all that apply , Ultrasound , Binders , Lionfish
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Journal of Culinary Science & Technology. (issn: 1542-8052 )
DOI: 10.1080/15428052.2021.2002227
Editorial:
Taylor & Francis
Versión del editor: https://doi.org/10.1080/15428052.2021.2002227
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/Universidad de La Sabana//EICEA-98-2015/
info:eu-repo/grantAgreement/Minciencias//761-2016/
Descripción: This is an Author's Accepted Manuscript of an article published in [include the complete citation information for the final version of the article as published in the Journal of Culinary Science & Technology [Published online: 27 Nov 2021] copyright Taylor & Francis], available online at: http://www.tandfonline.com/10.1080/15428052.2021.2002227
Agradecimientos:
This work was supported by the Ministerio de Ciencia, Tecnologia e Innovacion (MINCIENCIAS) [761-2016]; Universidad de La Sabana [EICEA-98-2015].
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem