Mostrar el registro sencillo del ítem
dc.contributor.advisor | Salazar Fraile, Carlos | es_ES |
dc.contributor.author | Blázquez Martínez, Laura | es_ES |
dc.coverage.spatial | east=-0.34011977168615815; north=39.42319439464068; name=Carrera del Riu, 283, Poblados del Sur, 46012 Valencia, Espanya | es_ES |
dc.date.accessioned | 2023-12-26T12:18:21Z | |
dc.date.available | 2023-12-26T12:18:21Z | |
dc.date.created | 2023-09-26 | |
dc.date.issued | 2023-12-26 | es_ES |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10251/201103 | |
dc.description.abstract | [ES] La cultura del mercat tradicional a València està arrelada en la història i reflecteix la importància dels aliments frescos i locals en la vida quotidiana dels seus habitants. València està situada en un enclavament extraordinari per a la producció d'aliments, amb la seua horta situada als voltants de la ciutat. A més en 2017 va ser triada Capital Mundial de l'Alimentació Sostenible, inaugurant així el CEMAS. Això ens porta a plantejar un mercat local juntament amb una escola de labors tradicionals, que contribuïsca a posar fi a la degradació de l'horta amb iniciatives de producció sostenible, ateses les necessitats de quilometre zero, creant tallers, cursos i xarrades informatives sobre els sabers tradicionals, permetent així compartir coneixements i afavorir la col·laboració. Així doncs, crear un espai viu que assegure productes accessibles a totes les persones i que genere un vincule entre Pinedo amb la ciutat de València. | es_ES |
dc.description.abstract | [EN] The traditional market culture in Valencia is rooted in history and reflects the importance of fresh, local foods in the daily lives of its inhabitants. Valencia is located in an extraordinary enclave for food production, with its orchard located on the outskirts of the city. Moreover, in 2017 it was elected World Capital of Sustainable Food, thus inaugurating CEMAS. This leads us to propose a local market together with a school of traditional labors, which will contribute putting an end to the degradation of the orchard with sustainable production initiatives, meeting the needs of kilometer zero, creating workshops, courses and informative talks on traditional knowledge, thus allowing the sharing of knowledge and promoting collaboration. Thus, creating a living space that ensures products are accessible to all people and that generates a link between Pinedo and the city of Valencia. | es_ES |
dc.format.extent | 96 | es_ES |
dc.language | Inglés | es_ES |
dc.publisher | Universitat Politècnica de València | es_ES |
dc.rights | Reserva de todos los derechos | es_ES |
dc.subject | Producte local | es_ES |
dc.subject | Sostenibilitat | es_ES |
dc.subject | Horta | es_ES |
dc.subject | Poblats marítims | es_ES |
dc.subject | Mercat | es_ES |
dc.subject | Sustainability | es_ES |
dc.subject | Vegetable garden | es_ES |
dc.subject | Maritime villages | es_ES |
dc.subject | Market | es_ES |
dc.subject | Local product | es_ES |
dc.subject.classification | PROYECTOS ARQUITECTONICOS | es_ES |
dc.subject.other | Máster Universitario en Arquitectura-Màster Universitari en Arquitectura | es_ES |
dc.title | Local market and traditional labor school | es_ES |
dc.title.alternative | Local market and traditional labor school | es_ES |
dc.title.alternative | Mercat local i escola de labors tradicionals | es_ES |
dc.type | Tesis de máster | es_ES |
dc.rights.accessRights | Cerrado | es_ES |
dc.contributor.affiliation | Universitat Politècnica de València. Departamento de Proyectos Arquitectónicos - Departament de Projectes Arquitectònics | es_ES |
dc.contributor.affiliation | Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Arquitectura - Escola Tècnica Superior d'Arquitectura | es_ES |
dc.description.bibliographicCitation | Blázquez Martínez, L. (2023). Local market and traditional labor school. Universitat Politècnica de València. http://hdl.handle.net/10251/201103 | es_ES |
dc.description.accrualMethod | TFGM | es_ES |
dc.relation.pasarela | TFGM\158921 | es_ES |