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In Vitro Bioaccessibility of Bioactive Compounds of Freeze-Dried Orange Juice Co-Product Formulated with Gum Arabic and Modified Starch

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In Vitro Bioaccessibility of Bioactive Compounds of Freeze-Dried Orange Juice Co-Product Formulated with Gum Arabic and Modified Starch

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García Martínez, EM.; Camacho Vidal, MM.; Martínez-Navarrete, N. (2023). In Vitro Bioaccessibility of Bioactive Compounds of Freeze-Dried Orange Juice Co-Product Formulated with Gum Arabic and Modified Starch. Molecules. 28(2). https://doi.org/10.3390/molecules28020810

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/202826

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Título: In Vitro Bioaccessibility of Bioactive Compounds of Freeze-Dried Orange Juice Co-Product Formulated with Gum Arabic and Modified Starch
Autor: García Martínez, Eva María Camacho Vidal, Mª Mar Martínez-Navarrete, Nuria
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The large amount of waste generated by the orange juice industry has sparked the interest of many researchers in incorporating recycling systems and following a much more sustainable circular economy model. This work ...[+]
Palabras clave: In vitro digestion , Co-product , Antioxidant capacity , Vitamin C , Total phenols , Carotenoids , Citrus industry
Derechos de uso: Reconocimiento (by)
Fuente:
Molecules. (eissn: 1420-3049 )
DOI: 10.3390/molecules28020810
Editorial:
MDPI AG
Versión del editor: https://doi.org/10.3390/molecules28020810
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/UPV//PAID-11-21/
info:eu-repo/grantAgreement/UPV//PAID 11-22//programa de ayudas del Vicerrectorado de Investigación de la Universitat Politècnica de València (PAID-11-22)./
Agradecimientos:
This research was funded by Vicerrectorado de Investigación, Universitat Politècnica de València (PAID-11-21; PAID-11-22) (Spain).
Tipo: Artículo

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