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In vitro digestion assessment (standard vs. older adult model) on antioxidant properties and mineral bioaccessibility of fermented-dried lentils and quinoa

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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In vitro digestion assessment (standard vs. older adult model) on antioxidant properties and mineral bioaccessibility of fermented-dried lentils and quinoa

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Sánchez-García, JM.; Muñoz-Pina, S.; García Hernández, J.; Tárrega, A.; Heredia Gutiérrez, AB.; Andrés Grau, AM. (2023). In vitro digestion assessment (standard vs. older adult model) on antioxidant properties and mineral bioaccessibility of fermented-dried lentils and quinoa. Molecules. 28(21). https://doi.org/10.3390/molecules28217298

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/202828

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Metadatos del ítem

Título: In vitro digestion assessment (standard vs. older adult model) on antioxidant properties and mineral bioaccessibility of fermented-dried lentils and quinoa
Autor: Sánchez-García, Janaina Madelein Muñoz-Pina, Sara García Hernández, Jorge Tárrega, Amparo Heredia Gutiérrez, Ana Belén Andrés Grau, Ana María
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo - Institut Universitari d'Enginyeria d'Aliments per al Desenvolupament
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The growing number of older adults necessitates tailored food options that accommodate the specific diseases and nutritional deficiencies linked with ageing. This study aims to investigate the influence of age-related ...[+]
Palabras clave: Pleurotus ostreatus , Phenolic profile , Antioxidant activity , Total phenol content , Phytic acid
Derechos de uso: Reconocimiento (by)
Fuente:
Molecules. (eissn: 1420-3049 )
DOI: 10.3390/molecules28217298
Editorial:
MDPI AG
Versión del editor: https://doi.org/10.3390/molecules28217298
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/AEI/Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2017-2020/PID2019-107723RB-C22/ES/CONCEPTUALIZACION PARA LA CREACION DE ALIMENTOS CON PROTEINAS SOSTENIBLES. OBTENCION DE INGREDIENTES RICOS EN PROTEINAS VEGETALES CON DIGESTIBILIDAD Y FUNCIONALIDAD MEJORADAS/
info:eu-repo/grantAgreement/UPV-VIN//PAID-10-21//Desarrollo de nuevos productos saludables y sostenibles basados en legumbres fermentadas./
Agradecimientos:
This research was under the project PID2019-107723RB-C22 funded by the Ministry of Science and Innovation MCIN/AEI/10.1309/501100011033. Also, Sara Muñoz Pina was a beneficiary of a postdoctoral grant from the Universitat ...[+]
Tipo: Artículo

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