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Bioavailability of Bioactive Compounds from Reconstituted Grapefruit Juice as Affected by the Obtention Process

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Bioavailability of Bioactive Compounds from Reconstituted Grapefruit Juice as Affected by the Obtention Process

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Camacho Vidal, MM.; Martínez-Lahuerta, JJ.; García Martínez, EM.; Igual Ramo, M.; Martínez-Navarrete, N. (2023). Bioavailability of Bioactive Compounds from Reconstituted Grapefruit Juice as Affected by the Obtention Process. Molecules. 28(7). https://doi.org/10.3390/molecules28072904

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/202830

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Título: Bioavailability of Bioactive Compounds from Reconstituted Grapefruit Juice as Affected by the Obtention Process
Autor: Camacho Vidal, Mª Mar Martínez-Lahuerta, Juan José García Martínez, Eva María Igual Ramo, Marta Martínez-Navarrete, Nuria
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Much attention has been paid to the health benefits of including fruits and vegetables in the diet. However, for the compounds responsible for this beneficial effect to be effective at the level of the human organism, ...[+]
Palabras clave: Vitamin C , Naringin , Narirutin , Naringenin , Antioxidant capacity , Grapefruit powder , Freeze-drying , Spray-drying , Blood serum
Derechos de uso: Reconocimiento (by)
Fuente:
Molecules. (eissn: 1420-3049 )
DOI: 10.3390/molecules28072904
Editorial:
MDPI AG
Versión del editor: https://doi.org/10.3390/molecules28072904
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/MINECO//AGL2012-39103/ES/EFECTO DEL PROCESADO EN LA CALIDAD DEL POMELO EN POLVO Y EN LA BIODISPONIBILIDAD DE SUS COMPONENTES FUNCIONALES/
Agradecimientos:
This research was funded by Spanish Ministerio de Economía y Competitividad, Project AGL 2012-39103.
Tipo: Artículo

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