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Food matrix impact on rheological and digestive properties of protein-enriched and texture-modified mushroom creams

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Food matrix impact on rheological and digestive properties of protein-enriched and texture-modified mushroom creams

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Gallego, M.; Ribes-Llop, S.; Grau Meló, R.; Talens Oliag, P. (2022). Food matrix impact on rheological and digestive properties of protein-enriched and texture-modified mushroom creams. Food Hydrocolloids. 135. https://doi.org/10.1016/j.foodhyd.2022.108143

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/202861

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Título: Food matrix impact on rheological and digestive properties of protein-enriched and texture-modified mushroom creams
Autor: Gallego, Marta Ribes-Llop, Susana Grau Meló, Raúl Talens Oliag, Pau
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] This study aimed to investigate the food matrix impact of adding two different proteins, whey protein (WP), bovine gelatin protein (BG) or their respective hydrolysates (WPH or BGH), and two hydrocolloids, neutral ...[+]
Palabras clave: Protein enrichment , Thickener , Rheology , In vitro digestion , Proteolysis
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
Fuente:
Food Hydrocolloids. (issn: 0268-005X )
DOI: 10.1016/j.foodhyd.2022.108143
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://doi.org/10.1016/j.foodhyd.2022.108143
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/AEI/Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2017-2020/RTI2018-098842-B-I00/ES/AVANCES EN EL DISEÑO DE ALIMENTOS CON TEXTURA MODIFICADA/
info:eu-repo/grantAgreement/GENERALITAT VALENCIANA//APOSTD%2F2020%2F264//CONTRATO POSDOCTORAL GVA-RIBES LLOP. PROYECTO: ESTUDIO DEL PROCESADO ORAL DE DISTINTOS ALIMENTOS PARA GRUPOS CON DISFUNCIONES/
info:eu-repo/grantAgreement/UPV-VIN//PAID-10-19//Desarrollo de nuevos alimentos con textura modificada./
Agradecimientos:
Grant RTI 2018-098842-B-I00 funded by MCIN/AEI/10.13039/501100011033 and by "ERDF A way of making Europe" is acknowledged. M.G. gratefully thanks the Postdoctoral grant (PAID-10-19) from the Universitat Politecnica de ...[+]
Tipo: Artículo

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