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Reducing Postharvest Losses in Persimmon. Pre and Postharvest Aspects Involved in Fruit Quality and New Strategies for Valorization

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Reducing Postharvest Losses in Persimmon. Pre and Postharvest Aspects Involved in Fruit Quality and New Strategies for Valorization

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Quaresma Vilhena, N. (2023). Reducing Postharvest Losses in Persimmon. Pre and Postharvest Aspects Involved in Fruit Quality and New Strategies for Valorization [Tesis doctoral]. Universitat Politècnica de València. https://doi.org/10.4995/Thesis/10251/203088

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/203088

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Título: Reducing Postharvest Losses in Persimmon. Pre and Postharvest Aspects Involved in Fruit Quality and New Strategies for Valorization
Autor: Quaresma Vilhena, Nariane
Director(es): Quiñones Oliver, Ana Salvador Pérez, Amparo Alejandra
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo - Institut Universitari d'Enginyeria d'Aliments per al Desenvolupament
Fecha acto/lectura:
2023-12-20
Fecha difusión:
Resumen:
[ES] En los últimos años España ha experimentado una sobreproducción de caqui, provocando una importante caída del precio y el aumento del desperdicio de fruta. Además, diferentes factores pre y postcosecha, pueden dar ...[+]


[CA] En els últims anys Espanya ha experimentat una sobreproducció de caqui, provocant una important caiguda del preu i l'augment del desaprofitament de fruita. A més, diferents factors pre i postcollita, poden donar lloc ...[+]


[EN] In recent years Spain has experienced overproduction, which has led to important economic losses and increased fruit waste. Moreover, different preharvest factors, which affect fruit quality, and an inadequate postharvest ...[+]
Palabras clave: Food waste valorization , Microstructure , Fruit quality traits , Drying process , Postharvest technology , Bright red persimmon , Tecnología postcosecha , Microestructura , Valorización de destríos , Calidad de la fruta , Caqui rojo brillante
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
DOI: 10.4995/Thesis/10251/203088
Editorial:
Universitat Politècnica de València
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/INIA//RTA2017-00045-C02-01/
info:eu-repo/grantAgreement/AEI//RTA2017-00045-C02-02/ES/Diseño de alimentos de alto valor nutritivo con ingredientes obtenidos a partir del destrío postcosecha de caqui/
Descripción: Tesis por compendio
Agradecimientos:
This research was funded by the Ministerio de Ciencia e Innovación of Spain, through project RTA2017-00045-C02, the European Regional Development Fund (FEDER) through Project IVIA-51910 and by the company Agrofresh Spain
Tipo: Tesis doctoral

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