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A Photonic Label-Free Biosensor to Detect Salmonella spp. in Fresh Vegetables and Meat

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A Photonic Label-Free Biosensor to Detect Salmonella spp. in Fresh Vegetables and Meat

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Fernández Blanco, A.; Hernández Pérez, M.; Moreno Trigos, MY.; García Hernández, J. (2023). A Photonic Label-Free Biosensor to Detect Salmonella spp. in Fresh Vegetables and Meat. Applied Sciences. 13(24). https://doi.org/10.3390/app132413103

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/203563

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Metadatos del ítem

Título: A Photonic Label-Free Biosensor to Detect Salmonella spp. in Fresh Vegetables and Meat
Autor: Fernández Blanco, Ana Hernández Pérez, Manuel Moreno Trigos, Mª Yolanda García Hernández, Jorge
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Ingeniería del Agua y del Medio Ambiente - Institut Universitari d'Enginyeria de l'Aigua i Medi Ambient
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] This paper presents a method that can be used to detect and identify Salmonella spp. in fresh meat and vegetable samples using a photonic biosensor with specialized bioreceptors. Detection was based on photon transduction. ...[+]
Palabras clave: Salmonella spp. , Food safety , Immunosensor , Label-free method , Pathogenic microorganisms , Predictive microbiology
Derechos de uso: Reconocimiento (by)
Fuente:
Applied Sciences. (eissn: 2076-3417 )
DOI: 10.3390/app132413103
Editorial:
MDPI AG
Versión del editor: https://doi.org/10.3390/app132413103
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/Agència Valenciana de la Innovació//INNEST%2F2021%2F338// Fotónica integrada para el control microbiológico integral en el sector agroalimentario/
Agradecimientos:
This research was financially supported by the AVI (Valencian Innovation Agency) and received funding from the European Union through FEDER funds. The project, identified as INNEST/2021/338, is known as the BACTERIO project ...[+]
Tipo: Artículo

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