- -

Data from Chewing and Swallowing Processes as a Fingerprint for Characterizing Textural Food Product Properties

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Data from Chewing and Swallowing Processes as a Fingerprint for Characterizing Textural Food Product Properties

Mostrar el registro completo del ítem

Grau Meló, R.; Pérez Jiménez, AJ.; Hernández-Torralba, S.; Barat Baviera, JM.; Talens Oliag, P.; Verdú Amat, S. (2024). Data from Chewing and Swallowing Processes as a Fingerprint for Characterizing Textural Food Product Properties. Food and Bioprocess Technology. 17(1):205-216. https://doi.org/10.1007/s11947-023-03123-z

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/203934

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Data from Chewing and Swallowing Processes as a Fingerprint for Characterizing Textural Food Product Properties
Autor: Grau Meló, Raúl Pérez Jiménez, Alberto José Hernández-Torralba, Sergio Barat Baviera, José Manuel Talens Oliag, Pau VERDÚ AMAT, SAMUEL
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo - Institut Universitari d'Enginyeria d'Aliments per al Desenvolupament
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Universitat Politècnica de València. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Informàtica
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Eating is a complex action. When it is performed, lots of facial movements that depend on food and consumer characteristics take place. Several techniques and methodologies are available to evaluate them, and some are ...[+]
Palabras clave: Skin markers , Chewing , Swallowing , Food texture , Oral food processing
Derechos de uso: Reconocimiento (by)
Fuente:
Food and Bioprocess Technology. (issn: 1935-5130 )
DOI: 10.1007/s11947-023-03123-z
Editorial:
Springer-Verlag
Versión del editor: https://doi.org/10.1007/s11947-023-03123-z
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/UPV//PAID 11-22//programa de ayudas del Vicerrectorado de Investigación de la Universitat Politècnica de València (PAID-11-22)./
Agradecimientos:
AcknowledgementsAuthors gratefully thank the Research and Development Support Programs (PAID-11-22) from the "Universitat Politecnica de Valencia".
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem