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Abril-Gisbert, B.; Contreras-Ruiz, M.; Bou, R.; Llauger, M.; Garcia-Perez, J.; Benedito Fort, JJ. (2023). Influence of ultrasonic application on the enzymatic formation of zinc protoporphyrin. Journal of Food Engineering. 347:1-7. https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2023.111449
Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/204375
Título: | Influence of ultrasonic application on the enzymatic formation of zinc protoporphyrin | |
Autor: | Bou, R. Llauger, M. | |
Entidad UPV: |
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Fecha difusión: |
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Resumen: |
[EN] Ferrochelatase (FeCH), present in pork liver, catalyses the formation of zinc-protoporphyrin (ZnPP), a stable purple-red pigment found in Parma ham. Kinetics of ZnPP formation is especially slow. Thus, the aim of this ...[+]
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Palabras clave: |
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Derechos de uso: | Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd) | |
Fuente: |
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DOI: |
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Editorial: |
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Versión del editor: | https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2023.111449 | |
Código del Proyecto: |
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Agradecimientos: |
The authors acknowledge the financial support from the "Ministerio de Economia y Competitividad (MINECO) and Instituto Nacional de Investigacion y Tecnologia Agraria y Alimentaria (INIA)" in Spain (Project RTA 2017-00024-C04-03). ...[+]
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