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Active Poly (Lactic Acid) Films with Rice Straw Aqueous Extracts for Meat Preservation Purposes

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Active Poly (Lactic Acid) Films with Rice Straw Aqueous Extracts for Meat Preservation Purposes

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Vieira-De Freitas, PA.; González Martínez, MC.; Chiralt, A. (2023). Active Poly (Lactic Acid) Films with Rice Straw Aqueous Extracts for Meat Preservation Purposes. Food and Bioprocess Technology. 16(11):2635-2650. https://doi.org/10.1007/s11947-023-03081-6

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/204619

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Metadatos del ítem

Título: Active Poly (Lactic Acid) Films with Rice Straw Aqueous Extracts for Meat Preservation Purposes
Autor: Vieira-De Freitas, Pedro Augusto González Martínez, María Consuelo Chiralt, A.
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo - Institut Universitari d'Enginyeria d'Aliments per al Desenvolupament
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Aqueous extracts from rice straw (RS), using ultrasound-assisted reflux heating extraction (USHT) and subcritical water extraction (SWE), under two process conditions (160 degrees C, 7 bars; and 180 degrees C, 11 ...[+]
Palabras clave: Subcritical water extraction , Ultrasound-reflux heating method , Antimicrobial extracts , Antioxidant compounds , Meat preservation , Agro-industrial valorisation
Derechos de uso: Reconocimiento (by)
Fuente:
Food and Bioprocess Technology. (issn: 1935-5130 )
DOI: 10.1007/s11947-023-03081-6
Editorial:
Springer-Verlag
Versión del editor: https://doi.org/10.1007/s11947-023-03081-6
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/AEI//PID2019-105207RB-I00//USO DE ACIDOS FENOLICOS PARA LA OBTENCION DE MATERIALES MULTICAPA ACTIVOS PARA EL ENVASADO DE ALIMENTOS/
info:eu-repo/grantAgreement/GENERALITAT VALENCIANA//CIPROM%2F2021%2F071//Valorisation of agri-food waste to obtain biodegradable materials for active food pakaging/
info:eu-repo/grantAgreement/GVA//GRISOLIAP%2F2019%2F115//AYUDA SANTIAGO GRISOLIA PROYECTO VALORIZACION DE LA PAJA DE ARROZ/
Agradecimientos:
The authors thank the Agencia Estatal de Investigacion (Spain) for the financial support through project PID2019-105207RB-I00/AEI/10. 13039/501100011033 and Generalitat Valenciana through the project CIPROM/2021/071 and ...[+]
Tipo: Artículo

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