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Using different physical treatments to modify the structure and improve the technofunctional properties of clementine by-products

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Using different physical treatments to modify the structure and improve the technofunctional properties of clementine by-products

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Martínez-Martí, J.; Panu Ková, K.; Larrea Santos, V.; Bleha, R.; Quiles Chuliá, MD.; Hernando Hernando, MI. (2023). Using different physical treatments to modify the structure and improve the technofunctional properties of clementine by-products. Food Structure. 38. https://doi.org/10.1016/j.foostr.2023.100346

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/204738

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Título: Using different physical treatments to modify the structure and improve the technofunctional properties of clementine by-products
Autor: Martínez-Martí, Joana Panu ková, Kristýna Larrea Santos, Virginia Bleha, Roman Quiles Chuliá, Mª Desamparados Hernando Hernando, Mª Isabel
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingenieros Industriales - Escola Tècnica Superior d'Enginyers Industrials
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Clementine by-products are an important source of dietary fiber, which has different technofunctional properties depending on its chemical composition and structure. These properties can be modified through different ...[+]
Palabras clave: Pomace , Emulsion , Valorization , Citrus , Powde
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
Fuente:
Food Structure. (issn: 2213-3291 )
DOI: 10.1016/j.foostr.2023.100346
Editorial:
Elsevier BV
Versión del editor: https://doi.org/10.1016/j.foostr.2023.100346
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/AEI/Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2017-2020/RTI2018-099738-B-C22/ES/ESTRUCTURACION DE ACEITES MEDIANTE LA UTILIZACION DE HIDROCOLOIDES COMO ESTRATEGIA PARA SUSTITUIR GRASAS SATURADAS DE ALTA PLASTICIDAD. INVESTIGACION REOLOGICA Y ESTRUCTURAL/
info:eu-repo/grantAgreement/ //FPU19%2F03803//AYUDA PREDOCTORAL FPU-MARTINEZ MARTI. PROYECTO: DESARROLLO DE OLEOGELES BASADOS EN HIDROCOLOIDES DE ALTA ESTABILIDAD FÍSICA, QUÍMICA Y ESTRUCTURAL/
info:eu-repo/grantAgreement/AEI//PRE2019-089188//ESTRUCTURACION DE ACEITES MEDIANTE LA UTILIZACION DE HIDROCOLOIDES COMO ESTRATEGIA PARA SUSTITUIR GRASAS SATURADAS DE ALTA PLASTICIDAD. INVESTIGACION REOLOGICA, ESTRUCTURAL Y/
Agradecimientos:
This research was funded by grant (RTI2018-099738-B-C22) funded by MCIN/AEI/10.13039/501100011033 and by "ERDF A way of making Europe" and grant (FPU19/03803) funded by MCIN/AEI/10.13039/501100011033 and by "ESF Investing ...[+]
Tipo: Artículo

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