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Combined Effect of Airborne Ultrasound and Temperature On the Drying Kinetics and Quality Properties of Kiwifruit (Actinidia Deliciosa)

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Combined Effect of Airborne Ultrasound and Temperature On the Drying Kinetics and Quality Properties of Kiwifruit (Actinidia Deliciosa)

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Llavata-Cabrero, B.; Femenia, A.; Clemente Polo, G.; Carcel, JA. (2024). Combined Effect of Airborne Ultrasound and Temperature On the Drying Kinetics and Quality Properties of Kiwifruit (Actinidia Deliciosa). Food and Bioprocess Technology. 17(2):440-451. https://doi.org/10.1007/s11947-023-03138-6

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/205010

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Título: Combined Effect of Airborne Ultrasound and Temperature On the Drying Kinetics and Quality Properties of Kiwifruit (Actinidia Deliciosa)
Autor: Llavata-Cabrero, Beatriz Femenia, A. Clemente Polo, Gabriela Carcel, J. A.
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Drying is one of the most used options for the stabilization of the surpluses resulting from kiwifruit industrialization for their upcycling. However, drying conditions, such as drying temperature or ultrasound ...[+]
Palabras clave: Airbone ultrasound , Drying process , Modeling , Antioxidants , Fiber properties
Derechos de uso: Reconocimiento (by)
Fuente:
Food and Bioprocess Technology. (issn: 1935-5130 )
DOI: 10.1007/s11947-023-03138-6
Editorial:
Springer-Verlag
Versión del editor: https://doi.org/10.1007/s11947-023-03138-6
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/AEI/Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2017-2020/PID2019-106148RR-C42/ES/INTEGRACION DE SUBPRODUCTOS AGROALIMENTARIOS REVALORIZADOS EN UN MODELO DE ECONOMIA CIRCULAR: INTENSIFICACION DE PROCESOS Y EVALUACION DE SOSTENIBILIDAD/
info:eu-repo/grantAgreement/AEI/Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2017-2020/PID2019-106148RR-C43/ES/INTEGRACION DE SUBPRODUCTOS AGROALIMENTARIOS REVALORIZADOS EN UN MODELO DE ECONOMIA CIRCULAR. ALIMENTOS VEGANOS CON VALOR AÑADIDO PARA LOS SECTORES AGROINDUSTRIAL Y HORECA/
info:eu-repo/grantAgreement/UPV//PAID-01-19/
Agradecimientos:
Open Access funding provided thanks to the CRUE-CSIC agreement with Springer Nature. This work was supported by the grants PID2019-106148RRC42 and PID2019-106148RRC43 funded by MCIN/AEI/10.13039/501100011033 and the PhD ...[+]
Tipo: Artículo

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