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Model-based investigation of water adsorption in Achira (Canna edulis K.) biscuits

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Model-based investigation of water adsorption in Achira (Canna edulis K.) biscuits

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Collazos-Escobar, GA.; Gutiérrez-Guzmán, N.; Váquiro-Herrera, HA.; Bon Corbín, J.; Carcel, JA.; Garcia-Perez, J. (2023). Model-based investigation of water adsorption in Achira (Canna edulis K.) biscuits. LWT - Food Science & Technology (Online). 189. https://doi.org/10.1016/j.lwt.2023.115472

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/205083

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Metadatos del ítem

Título: Model-based investigation of water adsorption in Achira (Canna edulis K.) biscuits
Autor: Collazos-Escobar, Gentil Andres Gutiérrez-Guzmán, Nelson Váquiro-Herrera, Henry A. Bon Corbín, José Carcel, J. A. Garcia-Perez, J.V.
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The water adsorption properties of Achira biscuits were investigated using a mathematical model-based strategy to understand the relationship between water activity and moisture content due to the fact that it is ...[+]
Palabras clave: Hygroscopicity , Monolayer moisture content , Spontaneity , Integral entropy , Machine learning
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
Fuente:
LWT - Food Science & Technology (Online). (eissn: 1096-1127 )
DOI: 10.1016/j.lwt.2023.115472
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2023.115472
Coste APC: 2232,15
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/AEI/Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2017-2020/PID2019-106148RR-C42/ES/INTEGRACION DE SUBPRODUCTOS AGROALIMENTARIOS REVALORIZADOS EN UN MODELO DE ECONOMIA CIRCULAR: INTENSIFICACION DE PROCESOS Y EVALUACION DE SOSTENIBILIDAD/
info:eu-repo/grantAgreement/AEI//PRE2020-092255//INTEGRACION DE SUBPRODUCTOS AGROALIMENTARIOS REVALORIZADOS EN UN MODELO DE ECONOMIA CIRCULAR: INTENSIFICACION DE PROCESOS Y EVALUACION DE SOSTENIBILIDAD PERSONALIZADAS/
Agradecimientos:
This study was supported by the grant, PID2019-106148RRC42, funded by MCIN/AEI/10.13039/501100011033, the PhD grant of Gentil A. Collazos-Escobar, PRE2020-092255, funded by the State Training Subprogram of the State Plan ...[+]
Tipo: Artículo

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