- -

Green Technologies for Persimmon By-Products Revalorisation as Sustainable Sources of Dietary Fibre and Antioxidants for Functional Beverages Development

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Green Technologies for Persimmon By-Products Revalorisation as Sustainable Sources of Dietary Fibre and Antioxidants for Functional Beverages Development

Mostrar el registro completo del ítem

Salazar-Bermeo, J.; Moreno-Chamba, B.; Heredia-Hortigüela, RM.; Lizama Abad, V.; Martínez-Madrid, MC.; Saura, D.; Valero, M.... (2023). Green Technologies for Persimmon By-Products Revalorisation as Sustainable Sources of Dietary Fibre and Antioxidants for Functional Beverages Development. Antioxidants. 12(5). https://doi.org/10.3390/antiox12051085

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/205100

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Green Technologies for Persimmon By-Products Revalorisation as Sustainable Sources of Dietary Fibre and Antioxidants for Functional Beverages Development
Autor: Salazar-Bermeo, Julio Moreno-Chamba, Bryan Heredia-Hortigüela, Rosa María Lizama Abad, Victoria Martínez-Madrid, María Concepción Saura, Domingo Valero, Manuel Neacsu, Madalina Martí, Nuria
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The use of green technologies such as ultrasound and natural deep eutectic solvents (NADES) for revalorisation of food and agricultural by-products represents a sustainable way to tackle waste and promote a healthier ...[+]
Palabras clave: Diospyros kaki , Antioxidant bioactives , By-products , Dietary fibre , Functional beverages , Natural eutectic , Polysaccharides , Ultrasound
Derechos de uso: Reconocimiento (by)
Fuente:
Antioxidants. (eissn: 2076-3921 )
DOI: 10.3390/antiox12051085
Editorial:
MDPI
Versión del editor: https://doi.org/10.3390/antiox12051085
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/AEI/Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2013-2016/CTM2017-88978-R/ES/SIMBIOSIS INDUSTRIAL EN EL APROVECHAMIENTO INTEGRAL DEL CAQUI (DYOSPIROS KAKI)
Agradecimientos:
This study was supported by the Ministerio de Ciencia, Innovacion y Universidades through the funded project Simbiosis industrial en el aprovechamiento integral del caqui (Diospyros kaki); Ejemplo de bioeconomia' ...[+]
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem