- -

Effects of Organic and Conventional Cultivation on Composition and Characterization of Two Citrus Varieties Navelina Orange and Clemenules Mandarin Fruits in a Long-Term Study

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Effects of Organic and Conventional Cultivation on Composition and Characterization of Two Citrus Varieties Navelina Orange and Clemenules Mandarin Fruits in a Long-Term Study

Mostrar el registro completo del ítem

Domínguez-Gento, A.; Di Giorgi, R.; García-Martínez, MD.; Raigón Jiménez, MD. (2023). Effects of Organic and Conventional Cultivation on Composition and Characterization of Two Citrus Varieties Navelina Orange and Clemenules Mandarin Fruits in a Long-Term Study. Horticulturae. 9(6). https://doi.org/10.3390/horticulturae9060721

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/205496

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Effects of Organic and Conventional Cultivation on Composition and Characterization of Two Citrus Varieties Navelina Orange and Clemenules Mandarin Fruits in a Long-Term Study
Autor: Domínguez-Gento, Alfons Di Giorgi, Rosita García-Martínez, María Dolores Raigón Jiménez, Mª Dolores
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Conservación y Mejora de la Agrodiversidad Valenciana - Institut Universitari de Conservació i Millora de l'Agrodiversitat Valenciana
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] A transition towards an organic food system is taking place around the world. This process is favored by growing consumer demand, who associate organic crops with being healthier, tastier, and safer for the environment ...[+]
Palabras clave: Vitamin C , Citrus , Comparison , Mediterranean conditions , Physicochemical quality , Nutritional
Derechos de uso: Reconocimiento (by)
Fuente:
Horticulturae. (eissn: 2311-7524 )
DOI: 10.3390/horticulturae9060721
Editorial:
MDPI AG
Versión del editor: https://doi.org/10.3390/horticulturae9060721
Coste APC: 1345.65
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem